Κεντρική

Χώρες

Ειδικότητες

Πανεπιστήμια

Επικοινωνία

Apply Online

Οδοντιατρική στην Αγγλία

Για πληροφορίες και ραντεβού τηλεφωνείστε : 210 3821575 από 8 το πρωί έως 10 το βράδυ

Φειδίου 18Α Αθήνα ( πίσω από το ξενοδοχείο Τιτάνια ) - Apply Online

Επικοινωνήστε μαζί μας

rok4
rok3
rok2
rok1
Οι σπουδαιότερες ειδικότητες στα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια
Άμεση αναγνώριση του πτυχίου χωρίς εξετάσεις ΔΟΑΤΑΠ!
100% επιτυχία στο Πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα που σας ενδιαφέρουν
Επικοινωνήστε μαζί μας για ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή σας.

Ιατρική - Οδοντιατρική στη  Μεγάλη Βρετανία 

Τώρα Ιατρική στην Ολλανδία στα Αγγλικά με δίδακτρα πρώτου έτους περίπου  1.080 ευρώ.
Για πληροφορίες πατήστε εδώ 

ή τηλεφωνείστε μας στο    2103821575 

Επιδότηση 180.000 ευρώ

Για  την Ολλανδία , η επιδότηση από την Ευρωπαϊκή ένωση για τους Ευρωπαίους πολίτες είναι 30.000 ευρώ το χρόνο για 6  χρόνια, δηλαδή 180.000 ευρώ συνολικά.
Επίσης στην Ολλανδία ο διορισμός των αποφοίτων  σε Νοσοκομεία της Ολλανδίας για έναρξη ειδικότητας είναι άμεσος και με πολύ υψηλές αμοιβές.
Θα πρέπει να γίνει η  αίτηση άμεσα, για να προετοιμάσουμε σωστά το πρώτο στάδιο, που είναι η έγκριση της αίτησης .
Ιδιαίτερα μαθήματα γίνονται , εφόσον  ο υποψήφιος το επιθυμεί, με Skype.
Το UNIVERSAL   εγγυάται την έγκριση της αίτησης

 


Προοπτικές ενός απόφοιτου Ιατρικής ή Οδοντιατρικής Πανεπιστημίου στην Αγγλία 
Η Μεγάλη Βρετανία έχει ανάγκη από Ιατρικό προσωπικό σε Νοσοκομεία και Ιατρεία. 

Στην ιστοσελίδα των Κρατικών υπηρεσιών Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, καθημερινά ανεβαίνουν δεκάδες νέες προκηρύξεις για θέσεις Ιατρών http://www.jobs.nhs.uk/

Αλλαγή στα Δίδακτρα στα Πανεπιστήμια στην Αγγλία 
Τα Πανεπιστήμια της Αγγλίας είναι πλέον σε όλους γνωστό ότι από το Ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 τριπλασίασαν τα δίδακτρα που χρεώνουν στους Βρετανούς αλλά και στους Ευρωπαίους Φοιτητές. Τα δίδακτρα για όλες τις Σχολές φτάνουν περίπου τις 9000 λίρες το χρόνο. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό για τους υποψήφιους Έλληνες φοιτητές . 
Μέχρι το 2011 τα Πανεπιστήμια προτιμούσαν τους φοιτητές από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, διότι οι Ευρωπαίοι πλήρωναν πολύ χαμηλά δίδακτρα.
Τώρα δεν έχουν λόγο τα Πανεπιστήμια να προτιμούν τους υποψηφίους εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ( overseas ) έναντι των Ευρωπαίων. Οι Ευρωπαίοι φοιτητές θα πληρώνουν πλέον υψηλά δίδακτρα στα Πανεπιστήμια. 

Δάνειο 
Τα Πανεπιστήμια θα πάρουν τα δίδακτρα για κάθε φοιτητή μέσω ενός μηχανισμού δανειοδότησης των φοιτητών. Τα δίδακτρα για τους Ευρωπαίους φοιτητές πληρώνονται στο Πανεπιστήμιο απ' ευθείας από μια τράπεζα φοιτητικής δανειοδότησης . Ο φοιτητής κάνει μια αίτηση σε μια υπηρεσία στην Αγγλία (σας βοηθάμε εμείς στη διαδικασία αυτή) και παίρνει ένα δάνειο για τις σπουδές του. Το δάνειο αυτό είναι άτοκο και αρχίζει να αποπληρώνεται όταν ο φοιτητής αποφοιτήσει από την Σχολή, δηλαδή μετά από 5-6 χρόνια.

Τρόπος αποπληρωμής του δανείου 
Όταν ο πρώην φοιτητής και νυν επαγγελματίας δηλώσει στην φορολογική του δήλωση πάνω από περίπου 21.000 λίρες τον χρόνο, δηλαδή περίπου 26.000 ευρώ το χρόνο, τότε αρχίζει η αποπληρωμή. Τότε θα δώσει 9% πάνω από το όριο των 21.000 ευρώ.
Αν δηλαδή δηλώσει περίπου  22.000 λίρες το χρόνο τότε θα δώσει μια δόση αποπληρωμής 20 περίπου 10 ευρώ το μήνα. 
Ασήμαντο ποσό για κάποιον που δηλώνει εισόδημα 27.000 ευρώ το χρόνο !!!!!!
Και το σπουδαιότερο: Αν περάσουν 30 χρόνια από τον Απρίλιο του έτους που αποφοιτήσατε και δεν έχει αρχίσει η αποπληρωμή του δανείου, τότε το δάνειο παραγράφεται.
Οι σπουδές στην Αγγλία πλέον είναι σχεδόν ( για να μην πούμε ΕΝΤΕΛΩΣ ) ΔΩΡΕΑΝ.

Τρόπος εισαγωγής στην Ιατρική και Οδοντιατρική Σχολή στην Αγγλία - Μεγάλη Βρετανία 
Όλες οι Ιατρικές και Οδοντιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία ζητούν πλέον για εισαγωγή το τεστ ukcat .
Ούτε ένα άριστο Απολυτήριο, ούτε τα A level , ούτε το International Baccalaureate ( IB ) με όσο υψηλό score και να είναι, αρκούν για να γίνει κάποιος δεκτός στην Ιατρική ή Οδοντιατρική Σχολή στην Αγγλία ή στη Σκωτία και γενικά σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία. Αν επισκεφτεί κάποιος την επίσημη ιστοσελίδα για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας www.ucas.ac.uk θα το διαπιστώσει αμέσως.
Η τελευταία ημερομηνία για να κάνει κάποιος αίτηση στην Ιατρική ή Οδοντιατρική στα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας είναι 15 Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους. 
Το τεστ ukcat δίνεται κάθε χρόνο περίπου στις αρχές Οκτωβρίου  και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται αμέσως.
Όλες οι αιτήσεις στέλνονται μέσω Ucas , και μπορεί να επιλέξει κάποιος 4 Πανεπιστήμια με ειδικότητα Ιατρικής ή Οδοντιατρικής. Υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσει κάποιος και πέμπτο Πανεπιστήμιο, όμως όχι ειδικότητα Ιατρικής ( π.χ. Βιολογία )
Για να γίνει ένας υποψήφιος δεκτός στην Ιατρική ή Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου της Μεγάλης Βρετανίας, είναι απαραίτητη η συνέντευξη.
Η συνέντευξη γίνεται στο Πανεπιστήμιο ενώπιον τριμελούς επιτροπής καθηγητών, συνήθως τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο  .
Για να καλέσουν όμως σε συνέντευξη έναν υποψήφιο πρέπει να τον έχουν επιλέξει μεταξύ άλλων υποψηφίων που έστειλαν αίτηση.

Τα απαραίτητα κριτήρια  είναι :
1. Απολυτήριο μεγαλύτερο από 18.5-19
2. IELTS τεστ μεγαλύτερο από 7.5 (πληροφορίες στο www.britishcouncil.gr)
3. Ukcat με score όσο το δυνατόν υψηλότερο. Οι ενότητες που εξετάζονται είναι:
Verbal Reasoning , Quantitative Reasoning , Abstract Reasoning , Decision Analysis
Συνολικός βαθμός κάτω από 2000 ή βαθμός χαμηλότερος από 450 σε μια από τις παραπάνω ενότητες,  είναι πολύ χαμηλός και η αίτηση δεν εξετάζεται από τα Πανεπιστήμια. 
Ένας καλός βαθμός είναι πάνω από 600 ή 700 σε όλες τις ενότητες. Όμως επειδή δεν έχουν συνήθως όριο τα Πανεπιστήμια, επιλέγουν αυτόν που έχει υψηλότερο score
4. Ένα προπαρασκευαστικό έτος μετά από την αποφοίτηση από το Λύκειο.
5. Επιτυχία στη συνέντευξηΗ σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες για ιατρικη οδοντιατρικη στην αγγλια μεγαλη βρετανια σπουδες medical studies United Kingdom England 

100% Επιτυχία

Ιατρικη στην Ιταλία

Disclaimer: Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι για γενική ενημέρωση και μόνο.
Προσπαθούμε να ενημερώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας, όμως οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρέχεται από τους αρμόδιους φορείς

Copyright © 2018. Universal Σπουδές στο Εξωτερικό.
Website Design by CatLeapMedia.com