Κεντρική

Χώρες

Ειδικότητες

Πανεπιστήμια

Επικοινωνία

Apply Online

Ιατρικη στην Ολλανδία στα Αγγλικά

Για πληροφορίες και ραντεβού τηλεφωνείστε : 210 3821575 από 8 το πρωί έως 10 το βράδυ

Φειδίου 18Α Αθήνα ( πίσω από το ξενοδοχείο Τιτάνια ) - Apply Online

Επικοινωνήστε μαζί μας

rok4
rok3
rok2
rok1
Οι σπουδαιότερες ειδικότητες στα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια
Άμεση αναγνώριση του πτυχίου χωρίς εξετάσεις ΔΟΑΤΑΠ!
100% επιτυχία στο Πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα που σας ενδιαφέρουν
Επικοινωνήστε μαζί μας για ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή σας.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι :Το UNIVERSAL μπορεί να βοηθήσει τους υποψηφίουςνα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν 2 φορές στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Groningen.
Αν οι υποψήφιοι έχουν καταθέσει μόνοι τους την αίτηση, τότε επίσης μπορούμε να βοηθήσουμε, έστω και μετά τις 15 Απριλίου 2019 που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, ώστε σε περίπτωση αποτυχίας να μπορέσουν να ξανα-συμμετάσχουν την επόμενη χρονιά, οπότε και θα έχουν σίγουρη πλέον την επιτυχία τους. 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ UNIVERSAL
Ιατρική - Πανεπιστήμιο του Groningen - Σεπτέμβριος 2018
Για ακόμα μια χρονιά , το UNIVERSAL, είχε το μεγαλύτερο αριθμό επιτυχόντων από την Ελλάδα στις εισαγωγικές εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Groningen.
Αξιοσημείωτο είναι ότι μεγάλη επιτυχία επίσης είχαν και υποψήφιοι του UNIVERSAL , οι οποίοι ήταν μαθητές της τρίτης Λυκείου , διέθεσαν περίπου μισό μήνα από το σχολικό τους έτος και εξασφάλισαν μια θέση στην Ιατρική στην Ολλανδία.
Οι περισσότεροι επιτυχόντες βρέθηκαν στις 25 πρώτες θέσεις στην κατεύθυνση Molecular Medicine και Global Health
Η επιτυχία αυτή οφείλεται στην εμπειρία του γραφείου και στη σωστή προετοιμασία των υποψηφίων με θέματα από τα τρία προηγούμενα έτη.
Είμαστε το πρώτο γραφείο που ξεκίνησε να στέλνει φοιτητές στο πρόγραμμα Ιατρικής στην Ολλανδία και ως εκ τούτου έχουμε πολύχρονη εμπειρία.
Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών που βρέθηκαν οι υποψήφιοι μας στην Ολλανδία , είχαν την ευκαιρία, όσοι ήθελαν, να συναντήσουν φοιτητές μας προηγουμένων ετών και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου.
Από τον Μάιο , δεχόμαστε στο γραφείο μας για δωρεάν ενημέρωση τους υποψηφίους για το επόμενο Ακαδημαϊκό έτος.

Τηλεφωνείστε μας στο 2103821575

 maastricht Universitygroningen university

Εισαγωγικές εξετάσεις

Οι εισαγωγικές εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο του Groningen θα γίνουν στις 16 και 17 Φεβρουαρίου 2019. Στις 15 Ιανουαρίου 2019 θα σταλούν οι προσκλήσεις για τις εξετάσεις επιλογής των υποψηφίων.

Οι εισαγωγικές εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο του Maastricht θα γίνουν στις 23 Φεβρουαρίου 2019 . Στις 8 Φεβρουαρίου 2019 μόνο οι 700 καλλίτεροι υποψήφιοι , οι οποίοι θα έχουν περάσει τον πρώτο κύκλο αξιολόγησης , θα λάβουν πρόσκληση για τις εξετάσεις

συμπληρώστε  αίτηση εδώ.

Δίδακτρα 
Δίδακτρα 2019 :  2.083  ευρώ 
Για το πρώτο έτος μάλλον θα μειωθούν στο ήμισυ , δηλαδή θα γίνουν 1040 ευρώ 
Για πεισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε αίτηση εδώ Τηλεφωνείστε μας στο 2103821575

Πληροφορίες για τα Αγγλόφωνα προγράμματα Ιατρικής στην Ολλανδία

Για πεισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε αίτηση εδώ

Τηλεφωνείστε για περισσότερες πληροφορίες  τηλ  210 3821575

Προγράμματα σπουδών
 Στην Ολλανδία υπάρχουν δύο δημόσια Πανεπιστήμια που προσφέρουν Αγγλόφωνα προγράμματα στην Ιατρική

 1. Το Πανεπιστήμιο  του Groningen ( Γκρόνινγκεν ) –  BSc in Medicine
 2. Το Πανεπιστήμιο του Maastricht  (Μάαστριχτ ) –  International  track in Medicine

Και τα δύο Πανεπιστήμια προσφέρουν ένα τριετές πρόγραμμα στην Ιατρική στα Αγγλικά.
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι φοιτητές εισέρχονται  ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο τέταρτο έτος της Ιατρικής ,  ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ,  όπου τα μαθήματα γίνονται στα Ολλανδικά . Όμως κατά τη διάρκεια του τριετούς αυτού προγράμματος οι φοιτητές διδάσκονται και Ολλανδική γλώσσα , ώστε όταν φτάσουν στο τέταρτο έτος , όπου εισέρχονται στις κλινικές , να  γνωρίζουν Ολλανδικά. 

Οι Ιατρικές Σχολές  στην Ολλανδία θεωρούνται από τις καλλίτερες  στην Ευρώπη.
Η κυβέρνηση της Ολλανδίας μόλις ολοκληρώσει ο φοιτητής τις σπουδές του, επιθυμεί  να τον κρατήσει αμέσως για ειδικότητα και για εργασία στη χώρα.
Η Ολλανδική γλώσσα είναι Δυτικογερμανική διάλεκτος και  είναι κοντά στα Αγγλικά και τα Γερμανικά

Προσοχή !!!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Πανεπιστημίων: Επιτρέπεται να κάνει ο υποψήφιος μόνο μια φορά αίτηση στο Πανεπιστήμιο του Groningen. Αν αποτύχει στις εξετάσεις δεν μπορεί  να συμμετάσχει  ξανά την επόμενη χρονιά. You may only participate in the selection procedure for the Groningen degree programme in Medicine once. (από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Groningen) .Στο Πανεπιστήμιο του Maastricht, μπορεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις 2 φορές.Όμως την ίδια χρονιά μπορεί να κάνει αίτηση για Ιατρική μόνο σε ένα Πανεπιστήμιο 
συμπληρώστε την αίτηση εδώ

Σπουδές στην Ιατρική στην Ολλανδία

To Πανεπιστήμιο του Groningen

Για το Πανεπιστήμιο του Groningen, δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσειςΟι εισαγωγικές εξετάσεις  γίνονται κάθε  Φεβρουάριο στην Ολλανδία και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται μετά από 2 μήνες, δηλαδή στα μέσα Απριλίου. Απαραίτητες προϋποθέσεις εισαγωγής για το Πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία. 

1. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει διδαχτεί στην τελευταία τάξη του Λυκείου  Φυσική , Χημεία , Βιολογία, Μαθηματικά.  

2.Απαραίτητο είναι πτυχίο Αγγλικής γλώσσας (αν δεν υπάρχει , μπορεί να κατατεθεί μέχρι και 5 μήνες μετά από  τις εισαγωγικές εξετάσεις του Φεβρουαρίου)  IELTS   6.5 με 6.0 σε όλες τις ενότητες   ή  TOEFL  90 ( για το Groningen 92)  με 21 σε όλες τις ενότητες  ή Cambridge  Advanced (Β ) ή  CambridgeProficiency (C)  . 

3. Επιτυχία στο τεστ εισαγωγής.

Το τεστ εισαγωγής αποτελείται από 4 ενότητες συνήθως. Περιλαμβάνει  2 - 3 τεστ γνώσεως σε εξειδικευμένα ιατρικά θέματα  και 1 τεστ ικανοτήτων.  Το τέστ γίνεται  το Φεβρουάριο στην Ολλανδία. Αναλαμβάνουμε να προετοιμάσουμε τον υποψήφιο για το τεστ εισαγωγής , ώστε να ανταποκριθεί στις  εξετάσεις. Η προετοιμασία για το τεστ, εφ' όσον το επιθυμεί ο υποψήφιος,  γίνεται με το ψηφιακό μας σχολείο και με ιδιαίτερα μαθήματα μέσω Skype.  

Τι προσφέρουμε:

 1. Ενημέρωση για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και προετοιμασία του φακέλου
 2. Μετάφραση όλων των εγγράφων  για την αίτηση
 3. Καθοδήγηση των υποψηφίων   στη συμπλήρωση του booklet – selection portfolio  και ενημερώσει για τον τρόπο συμπλήρωσης της αντίστοιχης μαθησιακής κοινότητας.  Καλόν είναι το σχετικό έντυπο του Πανεπιστημίου t να είναι έτοιμο και συμπληρωμένο από τον Οκτώβριο- Νοέμβριο , ώστε μετά να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας για το τεστ.
 4. Ενημέρωση και αποστολή θεματολογίας προηγουμένων ετών
 5. Ενημέρωση για την εξεταζόμενη θεματολογία
 6. Υποστήριξη και προετοιμασία με μαθήματα στο ψηφιακό μας σχολείο και ιδιαίτερα Skype  ( όχι σε γκρουπ ) μέχρι το Φεβρουάριο, ώστε ο υποψήφιος να είναι σε θέση να ανταποκριθεί ανταγωνιστικά στις εισαγωγικές εξετάσεις.
 7. Βοήθεια  στη συμπλήρωση του βιογραφικού
 8. Προσομοίωση της ημέρας του τεστ  από καθηγητή. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας  οι υποψήφιοι κάνουν ενδεικτικά τεστ  χρονομετρημένα , ώστε να είναι έτοιμοι την ημέρα των εξετάσεων , διότι ο χρόνος την ημέρα των εξετάσεων είναι εξαιρετικά περιορισμένος και ένα λάθος οδηγεί στην αποτυχία.
 9. Αναλυτική ενημέρωση  στα Ελληνικά , περίπου 60 σελίδων , σχετικές με διαμονή , μεταφορά και συγκοινωνίες , με την Ιατρική Σχολή , τις μαθησιακές κοινότητες  για τη συμπλήρωση της αίτησης και πολλά άλλα.
 10. Οι υποψήφιοι την  ημέρα των εξετάσεων συνοδεύονται από εκπρόσωπο του γραφείου

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα είναι :

Για κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης      2083  ευρώ το χρόνο

Για κατοίκους  εκτός  Ευρωπαϊκής Ένωσης   32.000  ευρώ το χρόνο

Το Ακαδημαϊκό έτος αρχίζει στις 1 Σεπτεμβρίου 

To Πανεπιστήμιο του Groningen

Γενικές πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο

Το Groningen είναι μια πολύ ήσυχη Πανεπιστημιούπολη , με μια από τις καλλίτερες Ιατρικές Σχολές της Ευρώπης και ένα από τα καλλίτερα Πανεπιστήμια του κόσμου. Μια πόλη ιδανική για σπουδέςTo Πανεπιστήμιο του Groningen ιδρύθηκε το  1614 και είναι από τα αρχαιότερα και μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ολλανδίας.Παγκόσμια κατάταξη Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Groningen(Από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου) ,Rankings  2015#71 NT U Ranking worldwide#75 Academic Ranking of World Universities worldwide#100 QS   Worldwide#74 Times Higher  Education  WorldwideΤο Πανεπιστήμιο του Groningen έχει # 57  στην παγκόσμια κατάταξη των ιατρικών Σχολών (http://www.topuniversities.com/universities/university-groningen#subject ) Το Βραβείο Νόμπελ Χημείας   2016  απενεμήθη στους   Bernard L. Feringa (University of Groningen, Ολλανδία), Jean-Pierre Sauvage  (University of Strasbourg, Γαλλία), Sir J. Fraser Stoddart (Northwestern University, Evanston, IL, ΗΠΑ)  «για τον σχεδιασμό και την σύνθεση των μοριακών μηχανών». 

Τι πρέπει να γνωρίζει ο υποψήφιος

 1. Η εισαγωγή από το τρίτο στο τέταρτο έτος γίνεται χωρίς εξετάσεις . Μόνη προϋπόθεση είναι ο  υποψήφιος να έχει ολοκληρώσει το τριετές πρόγραμμα  και να έχει περάσει το τεστ της γλώσσας .
 2. Οι απόφοιτοι του εξαετούς προγράμματος τοποθετούνται  αμέσως σε Νοσοκομεία για απόκτηση ειδικότητας , χωρίς αναμονή ,  με υψηλές  μηνιαίες αποδοχές
 3. Όσοι ολοκληρώσουν την ειδικότητα διορίζονται ΑΜΕΣΩΣ σε Νοσοκομεία σαν γιατροί ή έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν ελεύθερο επάγγελμα.
 4. Οι αποδοχές των γιατρών στην  Ολλανδία είναι από τις υψηλότερες της Ευρώπης
 5. Οι απόφοιτοι του εξαετούς προγράμματος μπορούν να συνεχίσουν για απόκτηση ειδικότητας στην Αμερική ( ΗΠΑ ή Καναδά )

 Το UNIVERSAL ετοιμάζει την αίτηση και  το φάκελο του υποψηφίου ,  παρέχει πληροφορίες  με  θεματολογία προηγουμενων ετών και προετοιμάζει τους υποψηφίους για τις εισαγωγικές εξετάσεις

Συνιστούμε να γίνει η αίτηση το γρηγορότερο δυνατόν , ώστε να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας.

Πληροφορίες για τις σπουδές και τη διαμονή 

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία από  την  ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Maastricht , το 96 % των  εισερχομένων στο πρόγραμμα Ιατρικής αποφοιτούν στον προβλεπόμενο χρόνο και το 94% βρίσκει δουλειά το πρώτο εξάμηνο από την αποφοίτηση

Από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Maastricht:( After the bachelor's programme, almost all students continue on to do a master's in Medicine.  

Φοιτητικές εστίες

Τα  Πανεπιστήμια έχουν  σύμβαση με ιδιωτικές εστίες και προσφέρουν εστία στους φοιτητές σε στούντιο με ιδιωτικό μπάνιο σε κάθε δωμάτιο και με κουζίνα που την μοιράζονται 4-6 δωμάτια , όπως γίνεται ακριβώς και στα Πανεπιστήμια της Αγγλίας 

Το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ

Κάντε αίτηση εδώ

maastricht 2

Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ Κάντε αίτηση εδώ Το Πανεπιστήμιο προσφέρει το τριετές Αγγλόφωνο  πρόγραμμα " International Track in Medicine" , από το οποίο  οι απόφοιτοι εισέρχονται απ' ευθείας στο τριετές Ολλανδόφωνο πρόγραμμα που οδηγεί στο πτυχίο Ιατρικής.Οι υποψήφιοι καλόν είναι να κάνουν τη αίτηση μέσα στον Νοέμβριο.Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν συμμετάσχει οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Αποδεκτές πιστοποιήσεις Αγγλικής γλώσσας  είναι : το IELTS   6.5 με 6.0 σε όλες τις ενότητες, το  TOEFL  90  με 21 σε όλες τις ενότητες, το Cambridge  Advanced (Β), το  Cambridge Proficiency (C).Η εισαγωγή γίνεται σε τρία στάδια.
 1. Στο πρώτο στάδιο εξετάζονται τα προσόντα του υποψηφίου.
Στο στάδιο αυτό ελέγχεται ολόκληρος ο φάκελος του υποψηφίου , καθώς και η αναλυτική ύλη που διδάχτηκε στο Λύκειο. Τα έγγραφα πρέπει να είναι επίσημα με σφραγίδες από το Σχολείο και να έχουν επίσημη μετάφραση στα Αγγλικά.Αξίζει να τονιστεί ότι το UNIVERSAL τις προηγούμενες χρονιές , υπέβαλε με τους υποψηφίους αναλυτική ύλη μεταφρασμένη , 400 σελίδων συνολικά . Σε περίπτωση που θεωρηθεί ο φάκελος ανεπαρκής , ο υποψήφιος έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στις εξετάσεις του Φεβρουαρίου , αλλά δεν γίνεται δεκτός στο Πανεπιστήμιο.Για να γίνει δεκτός πρέπει να εξεταστεί το καλοκαίρι στην Ολλανδία σε εξειδικευμένα μαθήματα επιπέδου Πανελλαδικών και να επιτύχει. Ακόμα και σε ένα μάθημα  να μην επιτύχει, δεν έχει δυνατότητα να εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο.Όλοι οι υποψήφιοι του UNIVERSAL , πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια με 100% επιτυχία  αυτό το στάδιο και κανένας δεν χρειάστηκε να ξαναπάει το καλοκαίρι στην Ολλανδία
 1. Στο δεύτερο στάδιο ο υποψήφιος συμπληρώνει ένα εκτενέστατο portfolio , που συμπεριλαμβάνει εργασίες περίπου 20 σελίδων σε εξειδικευμένα θέματα. Επίσης ο υποψήφιος συμπληρώνει ένα on- line ερωτηματολόγιο που περιλαμβάνει τεστ ικανοτήτων και δυνατότητας παρακολούθησης της μεθόδου διδασκαλίας του πανεπιστημίου ( PBL ) .
Οι υποψήφιοι ενημερώνονται στις αρχές  Φεβρουαρίου αν θα είναι στους εξεταζόμενους υποψηφίους.Οι τελικές εξετάσεις διεξάγονται στα μέσα  ή στο τέλος Φεβρουαρίου στο Maastricht .Σε αυτό το στάδιο το UNIVERSAL , βοηθάει τους υποψηφίους να επιτύχουν να λάβουν πρόσκληση.Το  80%  των υποψηφίων του UNIVERSAL , πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια  αυτό το στάδιο και  έλαβαν πρόσκληση συμμετοχής για τις εξετάσεις του Φεβρουαρίου στο Maastricht
 1. Το τελευταίο στάδιο περιλαμβάνει εξετάσεις στο Μάαστριχτ. Οι εξετάσεις αυτές διαρκούν μια ημέρα και περιλαμβάνουν εξειδικευμένα θέματα.
Το UNIVERSAL προετοιμάζει  με μαθήματα Skype τους υποψηφίους , ώστε να μπορέσουν να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο.Το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ είναι πρώτο στην κατάταξη των ιατρικών σχολών της Ολλανδίας και από τις καλλίτερες Ιατρικές Σχολές του κόσμου

Φωτογραφίες από τις εξετάσεις 

Παρακάτω φαίνονται φωτογραφίες από την ημέρα των εξετάσεων στις 17 Φεβρουαρίου 2018, που τραβήχτηκαν από εκπρόσωπο του γραφείου.Οι υποψήφιοι στη σειρά για να μπουν στο κτίριο των εξετάσεων. 

Groningen exams 2018 A

Groningen exams 2018 B

Η παρακάτω φωτογραφία έχει τραβηχτεί από εκπρόσωπο του γραφείου μας και είναι από τις εξετάσεις στο Groningen το  Φεβρουάριο 2017 . Οι υποψήφιοι στη σειρά για να μπουν στο κτίριο των εξετάσεων. 

exams 17 Febr 2017 Groningen

Τι λένε οι υποψήφιοι μας

holland 1

Διάλεξα ένα από τα καλλίτερα Πανεπιστήμια του κόσμου για τις Σπουδές μου στην Ιατρική. Ένα πανεπιστήμιο που έχει τιμηθεί με Νόμπελ, το Πανεπιστήμιο του Groningen.Επέλεξα το UNIVERSAL να με προετοιμάσει για την εισαγωγή μου και όλα πήγαν τέλεια!!Η βαθμολογία μου με κατέταξε στη θέση 6 παγκόσμια.Είμαι ευτυχισμένη που σήμερα είμαι φοιτήτρια Ιατρικής και προετοιμάζομαι για να ξεκινήσω τη φοιτητική μου ζωή σε ένα εξαιρετικό Ακαδημαϊκό περιβάλλον,(Your total score is 6,56. This score puts you in place MM06 in the ranking list for learning community Molecular Medicine).Στεφανία

holland2

Το Σεπτέμβριο του 2017 , που ξεκίνησα την Τρίτη Λυκείου , γράφτηκα στο UNIVERSAL , όπου με προετοίμασαν για την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία. Με την πολλή καλή προετοιμασία που μου προσέφεραν, με τη συνεχή ενημέρωση και την ψυχολογική υποστήριξη την ημέρα των εξετάσεων , κατάφερα να είμαι σήμερα ανάμεσα στους φοιτητές του Πανεπιστημίου. Είμαι 37η   στην μαθησιακή κοινότητα MM , ανάμεσα από όλους τους υποψηφίους.(Your total score is 3,43. This score puts you in place MM47 in the ranking list for learning community Molecular Medicine).Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα : φοιτήτρια Ιατρικής σε ένα από τα καλλίτερα Πανεπιστήμια του κόσμουΆννα – Μαρία

holland3

Αποφάσισα ότι θέλω να σπουδάσω ΙατρικήΕίμαι χαρούμενη που τελικά επέλεξα την ΟλλανδίαΚαι τα κατάφερα!!!Το Σεπτέμβριο θα είμαι εκεί , ανάμεσα στους καλλίτερους φοιτητές από όλο τον κόσμο , σε ένα Πανεπιστήμιο που ανοίγει προοπτικές για εξαιρετική καριέρα(Your total score is 3,24. This score puts you in place MM52 in the ranking list for learning community Molecular Medicine).Μάγδα

holland4

Επισκέφτηκα την Ολλανδία στις 17 Φεβρουαρίου 2018 για τις εισαγωγικές εξετάσεις της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου του Groningen .Μου άρεσε πολύ η πόλη , το Πανεπιστήμιο , το πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου , οι καθηγητές , οι φοιτητές , οι άνθρωποι, όλα.Πέτυχα στις εισαγωγικές εξετάσεις και το Σεπτέμβριο θα είμαι εκεί(Your total score is 2,30. This score puts you in place GH63 in the ranking list for learning community Global Health).Μαριάννα
holland5
Ξεκίνησα την προετοιμασία για σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Groningen , δύο μήνες πριν από τις εξετάσεις . Και τα κατάφερα !!!Περιμένω με ανυπομονησία να πάω στην Ολλανδία το Σεπτέμβριο και να γραφτώ στο Πανεπιστήμιο. Μου φαίνεται απίστευτο ότι τελικά θα σπουδάσω σε μια από τις καλλίτερες ιατρικές Σχολές του κόσμου.Your total score is 2,46. This score puts you in place MM78 in the ranking list for learning community Molecular Medicine.Αθηνά

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ
ΟΛΟΙ οι φοιτητές μας, που φοιτούν ήδη στην Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Groningen,
προήχθησαν  στο επόμενο έτος σπουδών τους
ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  
 tags 

ιατρική στην ολλανδία , Ιατρική στα Αγγλικά , Netherlands medicine , Medical stuides in Netherlands , Medicine in netherlands , Medicine in Holland , σπουδες στην ολλανδία , study medicine in Holland , study medicine in Netherlads   σπουδές στην ιατρική στην ολλανδια medical studies in Holland , Ιατρική Ολλανδία 

Disclaimer: Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι για γενική ενημέρωση και μόνο.
Προσπαθούμε να ενημερώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας, όμως οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρέχεται από τους αρμόδιους φορείς

 
tags 

ιατρική στην ολλανδία , Ιατρική στα Αγγλικά , Netherlands medicine , Medical stuides in Netherlands , Medicine in netherlands , Medicine in Holland , σπουδες στην ολλανδία , study medicine in Holland , study medicine in Netherlads   σπουδές στην ιατρική στην ολλανδια medical studies in Holland , Ιατρική Ολλανδία 

Disclaimer: Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι για γενική ενημέρωση και μόνο.
Προσπαθούμε να ενημερώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας, όμως οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρέχεται από τους αρμόδιους φορείς

100% Επιτυχία

Ιατρικη στην Ιταλία

Disclaimer: Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι για γενική ενημέρωση και μόνο.
Προσπαθούμε να ενημερώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας, όμως οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρέχεται από τους αρμόδιους φορείς

Copyright © 2018. Universal Σπουδές στο Εξωτερικό.
Website Design by CatLeapMedia.com