Κεντρική

Χώρες

Ειδικότητες

Πανεπιστήμια

Επικοινωνία

Apply Online

Αρχιτεκτονική στη Σλοβακία - Bratislava

Για πληροφορίες και ραντεβού τηλεφωνείστε : 210 3821575 από 8 το πρωί έως 10 το βράδυ

Φειδίου 18Α Αθήνα ( πίσω από το ξενοδοχείο Τιτάνια )
συμπληρώστε αίτηση εδώ
Apply Online

Επικοινωνήστε μαζί μας

rok4
rok3
rok2
rok1
Οι σπουδαιότερες ειδικότητες στα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια
Άμεση αναγνώριση του πτυχίου χωρίς εξετάσεις ΔΟΑΤΑΠ!
100% επιτυχία στο Πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα που σας ενδιαφέρουν
Επικοινωνήστε μαζί μας για ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή σας.


Αγγλόφωνο τμήμα στη Μπρατισλαβα 


Architecture
Architectural studies in Slovakia 

Αρχιτεκτονικη στη Σλοβακια 

Λίγα λόγια για τη Σλοβακία
Η Σλοβακία βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης. Είναι μια Ευρωπαϊκή χώρα που συνορεύει με την Τσεχία, και την Αυστρία. Η Μπρατισλάβα απέχει από την Βιέννη περίπου μισή ώρα με το αυτοκίνητο. Έχει αεροδρόμιο με πολλές πτήσεις την ημέρα , αλλά εξυπηρετείται αεροπορικά και από την Βιέννη. Μια πανέμορφη πόλη που την διασχίζει ο Δούναβης, με υπέροχο Ιστορικό κέντρο, όπου δεσπόζει το κάστρο του Καρόλου. Η Μπρατισλάβα έχει μοντέρνα κτίρια, μεγάλα εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, θέατρα, κέντρα διασκεδάσεως και προσφέρει διαμονή ανάλογη μιας κεντροευρωπαϊκής πόλη.

 Η Αρχιτεκτονική Σχολή

Η Σχολή της Αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου ( Technical University) της Bratislava είναι ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Σλοβακίας. Πρωταρχικό μέλημα της σχολής είναι η διαρκής ανανέωση του εκπαιδευτικού της προγράμματος σύμφωνα με τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις στο χώρο της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Απόφοιτοι της Σχολής έχουν διακριθεί σαν επαγγελματίες Αρχιτέκτονες, όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Η Σχολή προετοιμάζει τους μελλοντικούς Αρχιτέκτονες και πολεοδόμους σε ένα ιδιαίτερα δημιουργικό περιβάλλον. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε μαθήματα Τέχνης και Ιστορίας της Τέχνης , αλλά και σε μια ποικιλία τεχνικών θεμάτων και τεχνικής σχεδίου που εκτείνεται από την πολεοδομία μέχρι τη διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων. Το κτίριο της Αρχιτεκτονικής Σχολής είναι σχεδιασμένο από τον Αιμίλιο Μπέλους, έναν από τους διασημότερους αρχιτέκτονες της Σλοβακίας του τελευταίου αιώνα και ιδρυτή της σχολής. Το όνομα του έχει δοθεί στην αίθουσα "Aula of Professor Bellus", η οποία βρίσκεται στο κτίριο της Σχολής. Μοντέρνες αίθουσες διδασκαλίας, σπουδαστήρια, αίθουσες κομπιούτερ και μια πλούσια βιβλιοθήκη η οποία φιλοξενεί πληθώρα βιβλίων και περιοδικών διεθνούς φήμης βρίσκονται στη διάθεση των φοιτητών για την ανάπτυξη των δημιουργικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων τους.

Στο Slovak Technical University λειτουργεί Αγγλόφωνο Τμήμα για τους Ευρωπαίους και τους ξένους φοιτητές.

Τα δίδακτρα είναι 5000 Ευρώ το χρόνο.

Σε πρώτη φάση εγκρίνονται τα δικαιολογητικά των υποψηφίων και σε δεύτερη φάση οι υποψήφιοι λαμβάνουν μέρος σε εισαγωγικές εξετάσεις που γίνονται τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο στη Μπρατισλάβα.

Το Slovak Technical University ( Τεχνικό Πανεπιστήμιο Σλοβακίας)  στη Μπρατισλάβα είναι  αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ ( πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) και τα πτυχία είναι αντίστοιχα  με τα πτυχία του Ελληνικού Πολυτεχνείου. 

Η σελίδα αυτή παρέχει πληροφορίες για 
αρχιτεκτονικη Μπρατισλαβα αγγλοφωνο αγγλικα Architecture σπουδες αρχιτεκτονικης architectural studies arxitektoniki 

Ιατρικη στην Ιταλία

Disclaimer: Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι για γενική ενημέρωση και μόνο.
Προσπαθούμε να ενημερώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας, όμως οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρέχεται από τους αρμόδιους φορείς

Copyright © 2018. Universal Σπουδές στο Εξωτερικό.
Website Design by CatLeapMedia.com