Κεντρική

Χώρες

Ειδικότητες

Πανεπιστήμια

Επικοινωνία

Apply Online

Ιατρική στη Βουλγαρία

Για πληροφορίες και ραντεβού τηλεφωνείστε : 210 3821575 από 8 το πρωί έως 10 το βράδυ

Φειδίου 18Α Αθήνα ( πίσω από το ξενοδοχείο Τιτάνια ) - Apply Online

Επικοινωνήστε μαζί μας

rok4
rok3
rok2
rok1
Οι σπουδαιότερες ειδικότητες στα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια
Άμεση αναγνώριση του πτυχίου χωρίς εξετάσεις ΔΟΑΤΑΠ!
100% επιτυχία στο Πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα που σας ενδιαφέρουν
Επικοινωνήστε μαζί μας για ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή σας.

Μεγάλη επιτυχία του Universal  -   Επιτυχία 100%

Τηλεφωνείστε μας στο 2103821575

Σόφια 2019
Οι Εισαγωγικές εξετάσεις για το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας  έγιναν στις 24 Αυγούστου 2019 και στις 14 Σεπτεμβρίου 2019.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ανακοινώθηκαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2019 και ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι του UNIVERSAL πέρασαν στη Σχολή που διάλεξαν,  μάλιστα οι περισσότεροι από τους υποψηφίους της Ιατρικής  ήταν μεταξύ των επιτυχόντων με την υψηλότερη βαθμολογία.

Φιλιππούπολη 2019
Οι εισαγωγικές εξετάσεις για το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης έγιναν σε 5 διαφορετικές ημερομηνίες. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ανακοινώθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι του UNIVERSAL ήταν στη λίστα των επιτυχόντων.
Το UNIVERSAL  είναι το πρώτο γραφείο που έστειλε φοιτητές το 2006 στα Αγγλόφωνα προγράμματα των Ιατρικών Πανεπιστημίων της Βουλγαρίας και συνεχίζει να έχει τον μεγαλύτερο αριθμό υποψηφίων. 

Στείλτε μας αίτηση  για περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Οι υποψήφιοι του UNIVERSAL
ολοκληρώνουν τις σπουδές τους σε 6 χρόνια, χωρίς προβλήματα, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των συμβούλων του γραφείου.

Ιατρική  στη Σόφια
Ιατρική στη Φιλιππούπολη
 
Τηλεφωνείστε μας στο 2103821575
Είναι ο καλλίτερος τρόπος για να έχετε τη σωστότερη πληροφόρηση 

Στείλτε μας αίτηση  για περισσότερες πληροφορίες εδώ  


Μεταγραφές από άλλα Πανεπιστήμια
Μεγάλη επιτυχία του Universal
Όλοι οι φοιτητές που μας ζήτησαν μεταγραφή για τη Σόφια, από άλλα Πανεπιστήμια,  έγιναν δεκτοί στη Σόφια στο έτος που μας ζήτησαν.

ΙΑΤΡΙΚΗ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ

 Medical University of Sofia -  Ιατρική Σχολή στη Σόφια 
Τηλεφωνείστε μας  στο 2103821575 για να σας ενημερώσουμε  για το εισαγωγικό τεστ , για τα θέματα των εξετάσεων, για τις ημερομηνίες των εξετάσεων , για το ερωτηματολόγιο για το τεστ , για το προπαρασκευαστικό πρόγραμμα για τις εξετάσεις , για την ακριβή ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων τον Οκτώβριο.
Όλοι οι υποψήφιοι για τις τρεις Σχολές , Ιατρική , Οδοντιατρική και Φαρμακευτική , θα εξεταστούν την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο σε τεστ πολλαπλών επιλογών στη Χημεία, Βιολογία και Αγγλική γλώσσα
Το UNIVERSAL  δίνει στους υποψηφίους ένα φυλλάδιο ερωτήσεων και απαντήσεων , μια τράπεζα θεμάτων, από την οποία θα επιλεγούν τα θέματα των εξετάσεων.
Το UNIVERSALπροετοιμάζει τους υποψηφίους  με μαθήματα Skype ( εφ’ όσον οι υποψήφιοι το επιθυμούν).
Μαθήματα Skype για το τεστ 
Αμέσως μετά την εγγραφή στο UNIVERSAL , ο υποψήφιος παραλαμβάνει το φυλλάδιο με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις για το εισαγωγικό τεστ

Εισαγωγικές εξετάσεις Σόφια - Φιλιππούπολη 2020 - πατήστε εδώ 

Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας
Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας
Ιατρική στη Σόφια 
Οδοντιατρική στη Σόφια 
Η Σόφια απέχει από την Αθήνα 50 λεπτά με το αεροπλάνο και 7 ώρες οδικώς. Από τη Θεσσαλονίκη απέχει μόνο 3 ώρες οδικώς.
Μετά  την είσοδο της  στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2007,   η Βουλγαρία έχει τον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης από όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ιστορικό κέντρο της πόλης έχει μεγάλους δρόμους και πολύ ωραία κτίρια. Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στο κέντρο της Σόφιας και παρ’ όλο που είναι σε πολυσύχναστο μέρος βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία ιδανική για σπουδές.  Το κόστος ζωής είναι χαμηλό, σε αντίθεση με το επίπεδο ζωής που είναι πολύ υψηλό. Η πόλη έχει άριστες υποδομές και προσφέρει στον φοιτητή ευχάριστη διαμονή και πολύπλευρη ψυχαγωγία. Τα ενοίκια είναι αρκετά χαμηλά σχετικά με την Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές Πανεπιστημιουπόλεις.

Η Ιατρικη Σχολη στη Σοφια 
Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας είναι η αρχαιότερη Ιατρική Σχολή της Βουλγαρίας. Τα πρώτα μαθήματα ξεκίνησαν να γίνονται τον Απρίλιο του 1918.
Σήμερα η Ιατρική Σχολή έχει 47 Τμήματα και Κλινικές και περίπου 1300 καθηγητές. Το επίπεδο σπουδών αναβαθμίζεται διαρκώς και η αναλυτική ύλη εκσυγχρονίζεται και προσαρμόζεται συνεχώς στα καινούρια Ιατρικά δεδομένα. Μέχρι σήμερα από το Πανεπιστήμιο έχουν αποφοιτήσει 35 000 γιατροί.
Γενικά οι σπουδές Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας είναι ισοδύναμες με τις σπουδές σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο. Το Πανεπιστήμιο δίνει έμφαση στην Έρευνα και έχει συνεργασίες με διεθνή Ερευνητικά ιδρύματα. Έχει βιβλιοθήκη και αίθουσα κομπιούτερ με ελεύθερη πρόσβαση Internet στον φοιτητή. 
Τα δίδακτρα είναι 8.000 το χρόνο για την Ιατρική και την Οδοντιατρική και 6.000 για τη Φαρμακευτική
Σήμερα  πολλοί Έλληνες φοιτητές σπουδάζουν στα Αγγλόφωνα τμήματα της Ιατρικής και της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σόφιας.
Από το 2011 λειτουργεί Αγγλόφωνο τμήμα και στην Οδοντιατρική Σχολή.
 Έχουμε εμπειρία ετών και γνωρίζουμε πώς να προετοιμάσουμε τους υποψήφιους και πώς να τους καθοδηγήσουμε για την επιτυχία στις εξετάσεις.

Ιατρική   στη Βουλγαρία   - Οδοντιατρική στη Βουλγαρία 
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα  τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Μετά τις εξετάσεις,  θα υπάρξει δυνατότητα ενοικίασης επιπλωμένων διαμερισμάτων και επίσκεψης στο Πανεπιστήμιο, όπου θα μπορέσετε να δείτε τους χώρους της Ιατρικής Σχολής . 

Για κράτηση θέσης για τις εξετάσεις πατήστε εδώ

Ιατρική στη  Φιλιππούπολη - Plovdiv 

Τηλεφωνείστε μας  στο 2103821575  
για να σας ενημερώσουμε  για το εισαγωγικό τεστ , για τα θέματα των εξετάσεων, για τις ημερομηνίες των εξετάσεων , για το ερωτηματολόγιο για το τεστ
 

 ΙΑΤΡΙΚΗ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ
  
Η  Φιλιππούπολη  - Plovdiv 
Η Φιλιππούπολη (Plovdiv) είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας με περίπου 350.000 κατοίκους. Μαζί με τα περίχωρα όμως φτάνει περίπου τους  700.000 κατοίκους.

Θεωρείται μια από τις πιο παλιές πόλεις της Ευρώπης, με ευρήματα από την Νεολιθική εποχή, χρονολογημένα το 6000 π.Χ.
Η  Φιλιππούπολη , όπως και το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής νότιας  Βουλγαρίας, κατοικείτο από Θράκες , έναν από τους μεγαλύτερους λαούς του αρχαίου κόσμου.
Η  Φιλιππούπολη έχει αλλάξει πολλά ονόματα κατά την διάρκεια των αιώνων και έχει κατακτηθεί από πολλούς λαούς. Το αρχικό όνομα της πόλης ίσως ήταν Ευμολπιάς.  Μετά την κατάκτηση της από τον Φίλιππο ΙΙ, μετονομάστηκε  σε Φιλιππούπολη. Στην πόλη υπάρχουν πολλά μνημεία από την Αρχαιότητα και από τη Ρωμαϊκή εποχή.
Τη διασχίζει ο ποταμός Εύρος , που τον ονομάζουν «Μαρίτσα». Είναι μια πανέμορφη πόλη  χτισμένη σε εφτά λόφους και για αυτό ονομάζεται « the city of seven hills»
Το Plovdiv – Φιλιππούπολη  είναι η  πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2019.

Στείλτε μας αίτηση  για περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Τηλεφωνείστε μας  στο 2103821575 

Ιατρική στη Φιλιππούπολη 

Plovdiv University photo

Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο  περιλαμβάνει  τμήματα Ιατρικής, Οδοντιατρικής , Φαρμακευτικής , τμήμα Υγειονομικής φροντίδας ,ένα Ιατρικό Κολλέγιο (8 διαφορετικών ειδικοτήτων) και Πανεπιστημιακά νοσοκομεία  χωρητικότητας 2.000 κλινών.
Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης δημιουργήθηκε το 1945 και έγινε αυτόνομο το 1950
Το 2005 χτίστηκε νέο κτίριο με έκταση περίπου 15.000 τ.μ., με 27 αίθουσες διδασκαλίας και 2 μεγάλα αμφιθέατρα. Ένα  νέο οικοδόμημα με αμφιθέατρα και αίθουσες συνεδρίων χτίστηκε το 2011.
Το 2013 στο Πανεπιστήμιο απενεμήθη το βραβείο « Best University» από τη European Business Assembly σε διάσκεψη κορυφής των Ηγετών «Επιστήμη και Εκπαίδευση» της Οξφόρδης,
Σήμερα είναι ένα μεγάλο Πανεπιστήμιο  με περίπου 3500  φοιτητές και 700 καθηγητές 
Το Πανεπιστήμιο εκδίδει ένα ιατρικό περιοδικό το Medica Folia που είναι στα αγγλικά και το διαβάζουν όλοι οι γιατροί της Βουλγαρίας 

Η Φιλιππούπολη είναι μια μικρή, όμορφη, ήσυχη και ασφαλής Πανεπιστημιούπολη 

Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο γίνεται με εξετάσεις στη Χημεία και στη Βιολογία
Οι εξετάσεις διοργανώνονται συνήθως 3 φορές το χρόνο
Τα δίδακτρα είναι 8000 ευρώ το χρόνο

Το  UNIVERSAL προετοιμάζει τους υποψηφίους με μαθήματα Skype για τις εξετάσεις.
Η δυσκολία του τεστ κυμαίνεται ανάλογα με την ημερομηνία διεξαγωγής.

Στείλτε μας αίτηση  για περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Πληροφορίες για τις εξετάσεις -
 Πανεπιστήμιο της Σόφιας

Οδηγίες για το τεστ των εξετάσεων για εισαγωγή  στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας

Το τεστ διαρκεί  2 ώρες
Περιλαμβάνει 15 ερωτήσεις γνώσεων της Αγγλικής γλώσσας , 15 ερωτήσεις Βιολογίας και 15 ερωτήσεις Χημείας 
Το βιβλίο από το οποίο  επιλέγονται  τα θέματα περιλαμβάνει:

  1. Τρία δείγματα ερωτήσεων σχετικά με την εξέταση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας
  2. Τράπεζα θεμάτων 400 ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών στη Βιολογία, με τις απαντήσεις τους. Μία απάντηση είναι σωστή.
  3. Τράπεζα θεμάτων 30 ερωτήσεων στη Βιολογία , matching type , true or false , fill in the blanks , χωρίς τις απαντήσεις τους .
  4. Τράπεζα θεμάτων 205 ερωτήσεων στην Ανόργανη Χημεία και 197 ερωτήσεων στην Οργανική Χημεία , πολλαπλών επιλογών , με τις απαντήσεις τους. Μία απάντηση είναι σωστή.
  5. Τράπεζα θεμάτων με ερωτήσεις στη Χημεία που περιλαμβάνει : 20 ερωτήσεις matching type , 15 ερωτήσεις true or false και  15 ερωτήσεις  fill in the blanks , χωρίς τις απαντήσεις τους . Στο τεστ θα υπάρχουν 10 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών , 2 matching type , 1 true or false και 1 fill in the blanks.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι κατατάσσονται σε  λίστες  και εισέρχονται οι πρώτοι εξ αυτών, ανάλογα με τις θέσεις που διαθέτει  η αντίστοιχη Σχολή.

Σόφια -  Ημερομηνίες 2020
 Όλοι οι υποψήφιοι για τις τρεις Σχολές , Ιατρική , Οδοντιατρική και Φαρμακευτική , εξετάζονται  την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο σε τεστ πολλαπλών επιλογών στη Χημεία, Βιολογία και Αγγλική γλώσσα
Οι εισαγωγικές εξετάσεις θα διεξαχθούν στη Σόφια  την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020
Οι υποψήφιοι του UNIVERSAL  θα βρίσκονται στη Σόφια από την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, μαζί με τους εκπροσώπους μας.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη  16 Σεπτεμβρίου 2020 και είναι προσβάσιμα μόνο με τον κωδικό του υποψηφίου.  Η τελική κατάταξη   και η λίστα των εισακτέων στην Ιατρική , Οδοντιατρική και Φαρμακευτική Σχολή θα ανακοινωθεί την Πέμπτη   17 Σεπτεμβρίου 2020
Το Ακαδημαϊκό έτος   αρχίζει στις 12 Οκτωβρίου 2020 
To Πανεπιστήμιο οργανώνει προπαρασκευαστικό πρόγραμμα  στη Σόφια , διάρκειας 5 ημερών,  5 μέρες πριν από τις εξετάσεις.
Το UNIVERSAL παρέχει στους υποψηφίους το βιβλίο για  τεστ και με την κατάλληλη καθοδήγηση εξειδικευμένων καθηγητών ,   εγγυάται την επιτυχία των υποψηφίων.
Το UNIVERSAL προετοιμάζει τους υποψηφίους  με  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ μαθήματα Skype
Αμέσως μετά την εγγραφή στο UNIVERSAL , ο υποψήφιος παραλαμβάνει το φυλλάδιο με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις για το εισαγωγικό τεστ
Τηλεφωνείστε μας  στο 2103821575 για να σας ενημερώσουμε  για το εισαγωγικό τεστ , για τα θέματα των εξετάσεων, για τις ημερομηνίες των εξετάσεων , για το ερωτηματολόγιο για το τεστ , για την προετοιμασία μας για τις εξετάσεις .

Φιλιππούπολη - Πληροφορίες για τις εξετάσεις
Τηλ.  2103821575
 
Φιλιππούπολη - Ημερομηνίες 2020 
Το τεστ εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης περιλαμβάνει ερωτήσεις στη Χημεία και στη Βιολογία
Εισαγωγικές εξετάσεις στη Φιλιππούπολη – Plovdiv
Τρίτη 23 Ιουνίου 2020
Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020
Οι υποψήφιοι του UNIVERSAL  θα βρίσκονται στη  Φιλιππούπολη από τη Δευτέρα , παραμονή των εξετάσεων , μαζί με τους εκπροσώπους μας.
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων  9 Σεπτεμβρίου 2020
Εγγραφή 14-25 Σεπτεμβρίου 2020
Το Ακαδημαϊκό έτος αρχίζει στις 1 Οκτωβρίου 2020

Το  UNIVERSAL προετοιμάζει τους υποψηφίους με ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ μαθήματα Skype για τις εξετάσεις. 
Η δυσκολία του τεστ κυμαίνεται ανάλογα με την ημερομηνία διεξαγωγής του. 
Τηλεφωνείστε μας  στο 2103821575  για να σας ενημερώσουμε  για το εισαγωγικό τεστ , για τα θέματα των εξετάσεων, για τις ημερομηνίες των εξετάσεων , για το ερωτηματολόγιο για το τεστ 

 Τηλεφωνείστε μας  στο 2103821575

Στείλτε μας αίτηση  για περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Τι γράφουν για εμάς οι φοιτητές μας

Οκτώβριος 2019

Δώσαμε  εξετάσεις για εισαγωγή στην Ιατρική Σχολή  του Πανεπιστημίου της Σόφιας ,  το Σεπτέμβριο του 2019.
Είχαμε πληροφορίες  από υποψηφίους του UNIVERSAL παλαιοτέρων  ετών,   ότι ΟΛΟΙ  οι υποψήφιοι του UNIVERSAL επιτυγχάνουν την  εισαγωγή τους στην Ιατρική   Σχολή  της Σόφιας. Επιτυχία  100%  δηλαδή!!!!! 

Επίσης ότι το UNIVERSAL υποστηρίζει τους φοιτητές σε όλα τα χρόνια των σπουδών τους και τους βοηθάει σε όλες τις εξεταστικές του Πανεπιστημίου.
Επιλέξαμε λοιπόν   το UNIVERAL για να μας  βοηθήσει   και να μας  κατευθύνει στις εισαγωγικές εξετάσεις . Και τα καταφέραμε ΟΛΟΙ  !!!
Όλοι οι υποψήφιοι είμαστε  σήμερα φοιτητές και χαρούμενοι για την επιλογή μας
Σε ευχαριστούμε UNIVERSAL !!!!

Αρίστη – Άλιμος  Αττική
Μαρία – Βόλος
Διαμάντω – Χαράκι Ηράκλειο
Μάριος – Βόλος
Ιωάννης – Χαϊδάρι
Αθηνά – Αιγάλεω
Σταμάτιος – Ηράκλειο Κρήτη
 Άρτεμις – Αιγάλεω
Καλλιόπη – Άλιμος
Θεοδώρα Παϊσία – Τρίκαλα
Γεώργιος – Μοίρες  Κρήτη
Κωνσταντίνος – Λάρισα
Κωνσταντίνα – Ηράκλειο Κρήτη
Κωνσταντίνος – Λάρισα
Αλέξιος –Ηράκλειο Κρήτη 
Ελευθερία – Λαμία  
Ευστάθιος – Ιωάννινα
Αικατερίνη – Θεσσαλονίκη
Νικόλαος – Τρίπολη 
Χαρά – Θεσσαλονίκη
και πολλοί – πολλοί – πολλοί – πολλοί – πολλοί  ακόμα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Τώρα Ιατρική στην Ολλανδία στα Αγγλικά με δίδακτρα πρώτου έτους περίπου  1050 ευρώ.

Για πληροφορίες πατήστε εδώ 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Τώρα Ιατρική στην Ολλανδία στα Αγγλικά με δίδακτρα πρώτου έτους περίπου  1080 ευρώ.
Για πληροφορίες πατήστε εδώ 
ή τηλεφωνείστε μας στο    2103821575 
Επιδότηση 180.000 ευρώ
Για  την Ολλανδία , η επιδότηση από την Ευρωπαϊκή ένωση για τους Ευρωπαίους πολίτες είναι 30.000 ευρώ το χρόνο για 6  χρόνια, δηλαδή 180.000 ευρώ συνολικά.
Επίσης στην Ολλανδία ο διορισμός των αποφοίτων  σε Νοσοκομεία της Ολλανδίας για έναρξη ειδικότητας είναι άμεσος και με πολύ υψηλές αμοιβές.
Θα πρέπει να γίνει η  αίτηση άμεσα, για να προετοιμάσουμε σωστά το πρώτο στάδιο, που είναι η έγκριση της αίτησης .
Ιδιαίτερα μαθήματα γίνονται , εφόσον  ο υποψήφιος το επιθυμεί, με Skype.
Το UNIVERSAL   εγγυάται την έγκριση της αίτησης

Πληροφορίες για τα Αγγλόφωνα προγράμματα Ιατρικής στην Ολλανδία

 

 
 Άλλα Πανεπιστήμια με σπουδές στην Ιατρική ,  Οδοντιατρική  , Φαρμακευτική 

Ιατρικη στη Σλοβακια      Ιατρικη στο Κοσιτσε       Ιατρικη στη Μπρατισλαβα 
Ιατρικη στην Τσεχια  Ιατρικη στην Πράγα       Ιατρικη στο Χραντετς Κραλοβε 
Ιατρικη στη Ρουμανια       Ιατρικη στο Κλουζ        Ιατρικη στο Ιασιο       Ιατρικη στο Βουκουρεστι 
Ιατρικη στη Ρουμανια       Ιατρικη στην Κωνσταντζα     Ιατρικη στο Τάργκου Μούρες 
Ιατρικη στη Βουλγαρια      Ιατρικη στη Σοφια    Ιατρικη στο Πλεβεν   Ιατρικη στη Φιλιπούπολη 
Ιατρικη στην Κροατία    Ιατρικη στο Σπλιτ        Ιατρική στη Σουηδία 

Οδοντιατρικη στη Σλοβακια   Οδοντιατρικη στο Κοσιτσε    Οδοντιατρικη στη Μπρατισλαβα 
Οδοντιατρικη στη Ρουμανια   Οδοντιατρικη στο Κλουζ     Οδοντιατρικη στο Ιασιο
Οδοντιατρικη στη Βουλγαρια  Οδοντιατρικη στη Σοφια   Οδοντιατρικη στη Φιλιππούπολη - Plovdiv 
Οδοντιατρικη στην Τσεχία Οδοντιατρικη στην Πραγα   Οδοντιατρική στο  Χραντετς Κραλοβε 

Φαρμακευτικη στη Ρουμανια     Φαρμακευτικη στη Βουλγαρία  Φαρμακευτική στη Σλοβακία   Φαρμακευτική στην Τσεχία 

Ενημέρωση - Αντιγραφή ονόματος

UNIVERSAL  η ιστοσελίδα μας είναι:    www.universal.edu.gr

Στις 4 Ιουνίου  2019, πριν λίγους μήνες δηλαδή,  μια εταιρεία  χρησιμοποίησε το όνομα μας UNIVERSAL , και δημιούργησε μια ιστοσελίδα με το όνομα μας, προσθέτοντας τη λέξη Education group.
Επικοινωνήσαμε μαζί τους λέγοντας τους ότι αυτό  δεν είναι ηθικό  και  ότι η υποκλοπή – αντιγραφή ,   όχι μόνο του ονόματος , αλλά και του περιεχομένου και της δομής της ιστοσελίδας, δεν συνάδει με τις αρχές της Εκπαίδευσης και του σεβασμού που πρέπει όλοι να έχουμε στα νέα παιδιά .
Ενημερώνουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας ότι  το UNIVERSAL www.universal.edu.gr , έχει έδρα μόνο στην Αθήνα, εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα  και  δεν έχει καμία σχέση με κανένα Education group. 
Το UNIVERSAL  εμπιστεύονται για 25 χρόνια (από το 1994) οι γονείς και οι φοιτητές.

100% Επιτυχία

Ιατρικη στην Ιταλία

Disclaimer: Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι για γενική ενημέρωση και μόνο.
Προσπαθούμε να ενημερώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας, όμως οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρέχεται από τους αρμόδιους φορείς

Copyright © 2018. Universal Σπουδές στο Εξωτερικό.
Website Design by CatLeapMedia.com