Κεντρική

Χώρες

Ειδικότητες

Πανεπιστήμια

Επικοινωνία

Apply Online

Πολιτικός Μηχανικός στη Σλοβακία

Για πληροφορίες και ραντεβού τηλεφωνείστε : 210 3821575 από 8 το πρωί έως 10 το βράδυ

Φειδίου 18Α Αθήνα ( πίσω από το ξενοδοχείο Τιτάνια )
συμπληρώστε αίτηση εδώ
Apply Online

Επικοινωνήστε μαζί μας

rok4
rok3
rok2
rok1
Οι σπουδαιότερες ειδικότητες στα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια
Άμεση αναγνώριση του πτυχίου χωρίς εξετάσεις ΔΟΑΤΑΠ!
100% επιτυχία στο Πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα που σας ενδιαφέρουν
Επικοινωνήστε μαζί μας για ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή σας.

TO ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ  ΣΤΗ  ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

    SLOVAK TECHNICAL UNIVERSITY IN BRATISLAVA


Σπουδές Πολιτικού μηχανικού στη Bratislava 

Η Σλοβακία βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης. Είναι μια Ευρωπαϊκή χώρα που συνορεύει με την Τσεχία, και την Αυστρία. Η Μπρατισλάβα απέχει από την Βιέννη περίπου μισή ώρα με το αυτοκίνητο. Έχει αεροδρόμιο με πολλές πτήσεις την ημέρα , αλλά εξυπηρετείται αεροπορικά και από την Βιέννη. Μια πανέμορφη πόλη που την διασχίζει ο Δούναβης, με υπέροχο Ιστορικό κέντρο, όπου δεσπόζει το κάστρο του Καρόλου.
Η Μπρατισλάβα έχει μοντέρνα κτίρια, μεγάλα εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, θέατρα, κέντρα διασκεδάσεως και προσφέρει διαμονή ανάλογη μιας κεντροευρωπαϊκής πόλης.


Πολιτικος Μηχανικος στη Σλοβακια 


Η Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου ( Technical University) της Bratislava είναι η μεγαλύτερη Σχολή Μηχανικών της Σλοβακίας.

Στα εβδομήντα χρόνια λειτουργίας της περισσότεροι από 28.000 απόφοιτοι και 950 διδάκτορες αποφοίτησαν από την Σχολή. Η Σχολή Πολιτικών Μηχανικών έχει 295 Πανεπιστημιακούς καθηγητές και 22 Τμήματα. Σήμερα 3.000 φοιτητές σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο.
Το Πανεπιστήμιο λειτουργεί με το σύστημα των credits. Κατά την διάρκεια των τριών πρώτων ετών ο φοιτητής πρέπει να συγκεντρώσει 180 credits και παίρνει το Πτυχίο Bachelor Πολιτικού Μηχανικού, ολοκληρώνοντας έναν πρώτο κύκλο σπουδών . Κατά την διάρκεια του δευτέρου κύκλου σπουδών, που διαρκεί άλλα δύο χρόνια, ο φοιτητής συμπληρώνει άλλα 120 credits και παίρνει το Πτυχίο Master Πολιτικού Μηχανικού.
Στο Slovak Technical University λειτουργεί Αγγλόφωνο Τμήμα για τους Ευρωπαίους και τους ξένους φοιτητές.

Τα δίδακτρα είναι 5.000 Ευρώ το χρόνο.

Σε πρώτη φάση εγκρίνονται τα δικαιολογητικά των υποψηφίων και σε δεύτερη φάση οι υποψήφιοι λαμβάνουν μέρος σε εισαγωγικές εξετάσεις στα Αγγλικά και στα Μαθηματικά που γίνονται τον Σεπτέμβριο στην Μπρατισλάβα.


Η σελίδα αυτή παρέχει πληροφορίες για πολιτικος μηχανικος σλοβακια αγγλοφωνο μπρατισλαβα politikow mhxanikow politikos mixanikos bratislava slovakia slovak republic  spoudew spoudes english σπουδες 
 

Ιατρικη στην Ιταλία

Disclaimer: Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι για γενική ενημέρωση και μόνο.
Προσπαθούμε να ενημερώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας, όμως οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρέχεται από τους αρμόδιους φορείς

Copyright © 2018. Universal Σπουδές στο Εξωτερικό.
Website Design by CatLeapMedia.com