Κεντρική

Χώρες

Ειδικότητες

Πανεπιστήμια

Επικοινωνία

Apply Online

Κεντρική

Για πληροφορίες και ραντεβού τηλεφωνείστε : 210 3821575 από 8 το πρωί έως 10 το βράδυ

Φειδίου 18Α Αθήνα ( πίσω από το ξενοδοχείο Τιτάνια ) συμπληρώστε αίτηση εδώ
Apply Online

Επικοινωνήστε μαζί μας

rok4
rok3
rok2
rok1
Οι σπουδαιότερες ειδικότητες στα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια
Άμεση αναγνώριση του πτυχίου χωρίς εξετάσεις ΔΟΑΤΑΠ!
100% επιτυχία στο Πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα που σας ενδιαφέρουν
Επικοινωνήστε μαζί μας για ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή σας.

Σπουδές στην Ιατρική στην Ολλανδία. Τα δίδακτρα για σπουδές στην ιατρική στην Ολλανδία είναι 2168 ευρώ το χρόνο. Τα  δίδακτρα του Α΄ έτους είναι 1084 ευρώ. 

Το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ


τηλεφωνείστε μας στο 2103821575

Κάντε αίτηση εδώ

maastricht 2

Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ
Κάντε αίτηση εδώ

Ενημέρωση 

Για ακόμα μια χρονιά , το UNIVERSAL, είχε μεγάλη επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις για την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μααστριχτ  Maastricht  και του Πανεπιστημίου του Γκρονινγκεν Groningen τον Απρίλιο του 2020.  Το UNIVERSAL είναι το πρώτο γραφείο που έστειλε φοιτητές στις Ιατρικές Σχολές της Ολλανδίας και με την πολυετή εμπειρία του  ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ την επιτυχία.


Δίδακτρα
Τα δίδακτρα για κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 1084 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 
2168  ευρώ/ετος για όλα τα υπόλοιπα χρόνια 

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει το τριετές Αγγλόφωνο  πρόγραμμα " International Track in Medicine" , από το οποίο  οι απόφοιτοι εισέρχονται απ' ευθείας στο τριετές Ολλανδόφωνο πρόγραμμα που οδηγεί στο πτυχίο Ιατρικής.
Οι υποψήφιοι καλόν είναι να κάνουν τη αίτηση μέσα στον Νοέμβριο.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν συμμετάσχει οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις. 
Αποδεκτές πιστοποιήσεις Αγγλικής γλώσσας  είναι : το IELTS   6.5 , το  TOEFL  92  , το Cambridge  Advanced ή το  Cambridge Proficiency (180).
Η εισαγωγή γίνεται σε τρία στάδια.
  1. Στο πρώτο στάδιο εξετάζονται τα προσόντα του υποψηφίου.
Στο στάδιο αυτό ελέγχεται ολόκληρος ο φάκελος του υποψηφίου , καθώς και η αναλυτική ύλη που διδάχτηκε στο Λύκειο. Τα έγγραφα πρέπει να είναι επίσημα με σφραγίδες από το Σχολείο και να έχουν επίσημη μετάφραση στα Αγγλικά.
Αξίζει να τονιστεί ότι  τις προηγούμενες χρονιές  υπέβαλαμε για τους υποψηφίους μας  αναλυτική ύλη μεταφρασμένη , 400 σελίδων συνολικά . Σε περίπτωση που θεωρηθεί ο φάκελος ανεπαρκής , ο υποψήφιος έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στις εξετάσεις του Φεβρουαρίου , αλλά δεν γίνεται δεκτός στο Πανεπιστήμιο.
Για να γίνει δεκτός πρέπει να εξεταστεί το καλοκαίρι στην Ολλανδία σε εξειδικευμένα μαθήματα επιπέδου Πανελλαδικών και να επιτύχει. Ακόμα και σε ένα μάθημα  να μην επιτύχει, δεν έχει δυνατότητα να εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο.
Όλοι οι υποψήφιοι του UNIVERSAL , πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια με 100% επιτυχία  αυτό το στάδιο και κανένας δεν χρειάστηκε να ξαναπάει το καλοκαίρι στην Ολλανδία
  1. Στο δεύτερο στάδιο ο υποψήφιος συμπληρώνει ένα εκτενέστατο portfolio , που συμπεριλαμβάνει εργασίες περίπου 20 σελίδων σε εξειδικευμένα θέματα. Επίσης ο υποψήφιος συμπληρώνει ένα on- line ερωτηματολόγιο που περιλαμβάνει τεστ ικανοτήτων και δυνατότητας παρακολούθησης της μεθόδου διδασκαλίας του πανεπιστημίου ( PBL ) .
Οι υποψήφιοι ενημερώνονται στις αρχές  Φεβρουαρίου αν θα είναι στους εξεταζόμενους υποψηφίους.
Οι τελικές εξετάσεις διεξάγονται στα μέσα  ή στο τέλος Φεβρουαρίου στο Maastricht .
Σε αυτό το στάδιο το UNIVERSAL , βοηθάει τους υποψηφίους να επιτύχουν να λάβουν πρόσκληση.
Όλοι οι υποψήφιοι  του UNIVERSAL , πέρασαν  αυτό το στάδιο και  έλαβαν πρόσκληση συμμετοχής για τις εξετάσεις του Φεβρουαρίου στο Maastricht
  1. Το τελευταίο στάδιο περιλαμβάνει εξετάσεις στο Μάαστριχτ. Οι εξετάσεις αυτές διαρκούν μια ημέρα και περιλαμβάνουν εξειδικευμένα θέματα.
Το UNIVERSAL προετοιμάζει  με μαθήματα Skype τους υποψηφίους , ώστε να μπορέσουν να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο.
Το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ είναι πρώτο στην κατάταξη των ιατρικών σχολών της Ολλανδίας και από τις καλλίτερες Ιατρικές Σχολές του κόσμου

Ιατρικη στην Ιταλία

Disclaimer: Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι για γενική ενημέρωση και μόνο.
Προσπαθούμε να ενημερώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας, όμως οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρέχεται από τους αρμόδιους φορείς

Copyright © 2018. Universal Σπουδές στο Εξωτερικό.
Website Design by CatLeapMedia.com