Κεντρική

Χώρες

Ειδικότητες

Πανεπιστήμια

Επικοινωνία

Apply Online

Φαρμακευτική στην Αγγλία

Για πληροφορίες και ραντεβού τηλεφωνείστε : 210 3821575 από 8 το πρωί έως 10 το βράδυ

Φειδίου 18Α Αθήνα ( πίσω από το ξενοδοχείο Τιτάνια ) - Apply Online

Επικοινωνήστε μαζί μας

rok4
rok3
rok2
rok1
Οι σπουδαιότερες ειδικότητες στα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια
Άμεση αναγνώριση του πτυχίου χωρίς εξετάσεις ΔΟΑΤΑΠ!
100% επιτυχία στο Πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα που σας ενδιαφέρουν
Επικοινωνήστε μαζί μας για ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή σας.

Φαρμακευτική στη Μεγάλη Βρετανία

στείλτε αίτηση εδώ 

Τα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας έχουν παγκόσμια αναγνώριση για το επίπεδο σπουδών που προσφέρουν, ιδιαίτερα στον τομέα των Επιστημών Υγείας.

Τα τμήματα Φαρμακευτικής των Πανεπιστήμιων της Αγγλίας ελέγχονται κάθε χρόνο από το “Royal Pharmaceutical Society of Great Britain” και η λίστα των αναγνωρισμένων (accredited) Πανεπιστημίων εμφανίζεται στην ιστοσελίδα.  
http://www.pharmacyregulation.org/education/pharmacist/accredited-mpharm-degrees

Τα Πανεπιστήμια αυτά  είναι:
Robert Gordon, Aston, Bath, Queen’s in Belfast, Bradford, Brigthon, Cardiff, Central Lancashire, Strathclyde, Hertforshire, Huddersfield, Keele, Kingston, De Montfort, Liverpool John Moores, King’s, London School of Pharmacy, Manchester, Medway(Kent), UEA Norwich, Nottingham, Portsmouth, Reading, Sunderland, Ulster, Wolverhampton.

Παρακάτω φαίνεται ο  χάρτης με τις τοποθεσίες των Πανεπιστημίων
http://www.pharmacyregulation.org/education/pharmacist/accredited-mpharm-degrees

Για να είναι αναγνωρισμένες οι σπουδές Φαρμακευτικής και στην Ελλάδα και στην Μεγάλη Βρετανία, πρέπει η αίτηση να γίνει μέσω του επίσημου site UCAS των Πανεπιστημίων της Μεγάλης Βρετανίας και μόνο για το πρόγραμμα Pharmacy MPharm 4 years B230.

Για να έχει επιτυχία η αίτηση είναι σκόπιμο να γίνεται μόνο μέσω αντιπροσώπων με κωδικό UCAS και όσο το δυνατόν νωρίτερα, διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Τα δίδακτρα για τους Ευρωπαίους φοιτητές επιδοτούνται από το κράτος.
Στην Αγγλία το κράτος δανειοδοτεί τις σπουδές σας και πληρώνει τα δίδακτρα στα Πανεπιστήμια μέσω της “student loan company”. Το δάνειο αυτό αρχίζετε να το αποπληρώνεται όταν έχετε εισόδημα πάνω από περίπου 1200 λίρες το μήνα, αλλά και τότε θα αποπληρώνεται σαν δόση το 9% του ποσού του επί πλέον των 1000 λιρών.
Στην Σκωτία οι σπουδές επιδοτούνται από το SAAS και οι φοιτητές δεν πληρώνουν δίδακτρα κατά την διάρκεια των σπουδών τους

Το Universal μετά από τριαντάχρονη συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, σας εξασφαλίζει την εισαγωγή σας σε όλα τα αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια. Επίσης σας βρίσκει φοιτητική εστία και σας εξασφαλίζει την δανειοδότηση των σπουδών σας.
 

100% Επιτυχία

Ιατρικη στην Ιταλία

Disclaimer: Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι για γενική ενημέρωση και μόνο.
Προσπαθούμε να ενημερώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας, όμως οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρέχεται από τους αρμόδιους φορείς

Copyright © 2018. Universal Σπουδές στο Εξωτερικό.
Website Design by CatLeapMedia.com