Κεντρική

Χώρες

Ειδικότητες

Πανεπιστήμια

Επικοινωνία

Apply Online

Σχολή μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού

Για πληροφορίες και ραντεβού τηλεφωνείστε : 210 3821575 από 8 το πρωί έως 10 το βράδυ

Φειδίου 18Α Αθήνα ( πίσω από το ξενοδοχείο Τιτάνια ) - Apply Online

Επικοινωνήστε μαζί μας

rok4
rok3
rok2
rok1
Οι σπουδαιότερες ειδικότητες στα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια
Άμεση αναγνώριση του πτυχίου χωρίς εξετάσεις ΔΟΑΤΑΠ!
100% επιτυχία στο Πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα που σας ενδιαφέρουν
Επικοινωνήστε μαζί μας για ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή σας.

Ναυτική Ακαδημία στη Βάρνα
στη Βουλγαρία 

Σχολή  Εμπορικού Ναυτικού στη Βουλγαρία 

Η Ναυτική Ακαδημία στη Βάρνα προσφέρει Αγγλόφωνα προγράμματα στις παρακάτω ειδικότητες 
 

  1. Σχολή Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού
  2. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού
  3. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
  4. Σχολή Ραδιοηλεκτρολόγων
  5. Σχολή Ναυπηγών
  6. Σχολή Διαχείρισης Θαλάσσιων Μεταφορών ( Shipping)

Διάρκεια σπουδών :  4 χρόνια
Δίδακτρα  : το Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 είναι 1500 ευρώ το χρόνο
Εισαγωγή : Για όσους δεν έχουν βεβαίωση γνώσης Αγγλικής γλώσσας , οι εισαγωγή γίνεται  με εξετάσεις στην  Αγγλική γλώσσα


 Κανε αίτηση εδώ
 
Η Ναυτική Ακαδημία της Βάρνας είναι η αρχαιότερη και η μεγαλύτερη  τεχνολογική σχολή της Βουλγαρίας και είναι  εξουσιοδοτημένη ανωτάτη σχολή φοίτησης των αξιωματούχων του πολεμικού και του εμπορικού ναυτικού της. Το κύρος και η φήμη της σχολής στην εκπαίδευση ικανότατων στελεχών όλων των ειδικοτήτων στις θαλάσσιες εμπορικές μεταφορές αποτελεί σύμβολο όχι μόνο για τη Βουλγαρία και τη Βάρνα, αλλά και για τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα. Σήμερα οι απόφοιτοι της σχολής είναι περιζήτητοι και κατέχουν εξέχουσες θέσεις στη διεθνή εμπορική ναυτιλία.
Η Ακαδημία λειτουργεί από το 1992 ανεξάρτητη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού με πλούσια ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών, όλων των ειδικοτήτων, τα οποία διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα ακολουθώντας  πιστά και με ακρίβεια τα καθιερωμένα διεθνή πρότυπα.
 Η ποιότητα της εκπαίδευσης εξασφαλίζεται από τα άρτια προσόντα των καθηγητών, την αξιοσημείωτη επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση, τα σύγχρονα και διαρκώς αναβαθμιζόμενα κέντρα προσομοίωσης, τα εργαστήρια και τα γλωσσικά κέντρα. Η εκπαίδευση των αξιωματικών καταστρώματος και των μηχανικών γίνεται σε υπερσύγχρονες ερευνητικές εγκαταστάσεις. Στη σχολή λειτουργεί για την εκπαίδευση των αξιωματικών καταστρώματος, μεταξύ άλλων, ένα εργαστήριο R&D για πρακτική εξάσκηση στη ναυσιπλοΐα, πλανητάριο, προσομοιωτής χάραξης πλεύσης, προσομοιωτής ARPA (Automatic Radar Plotting Aids), εργαστήριο απόκλισης μαγνητικής πυξίδας και προσομοιωτής “Navi-trainer professional 3000″ πολλαπλών εφαρμογών, εγκεκριμένος από τον οργανισμό Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας του Ηνωμένου Βασιλείου MSA (UK). Ενώ για την εκπαίδευση των ναυπηγών, μηχανολόγων μηχανικών λειτουργεί επίσης, προσομοιωτής πολλαπλών εφαρμογών “Diesel sim” με λειτουργικό Norcontrol & Upic, οκτώ εργαστήρια R&D, πέντε εργαστήρια εξοπλισμένα με λειτουργικές μηχανές και μηχανολογικά εξαρτήματα πλοίων και άρτιες εγκαταστάσεις για εκπαίδευση στην παράκτια ναυσιπλοΐα.
Από το 2000 η Ναυτική Ακαδημία είναι ενεργό μέλος και συνιδρυτής της Διεθνούς Ένωσης Ναυτιλιακών Πανεπιστημίων (IAMU). Έχει τα πιστοποιητικά IMO (International Maritime Organization), ο οποί&omicron