Κεντρική

Χώρες

Ειδικότητες

Πανεπιστήμια

Επικοινωνία

Apply Online

Κεντρική

Για πληροφορίες και ραντεβού τηλεφωνείστε : 210 3821575 από 8 το πρωί έως 10 το βράδυ

Φειδίου 18Α Αθήνα ( πίσω από το ξενοδοχείο Τιτάνια ) - Apply Online

Επικοινωνήστε μαζί μας

rok4
rok3
rok2
rok1
Οι σπουδαιότερες ειδικότητες στα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια
Άμεση αναγνώριση του πτυχίου χωρίς εξετάσεις ΔΟΑΤΑΠ!
100% επιτυχία στο Πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα που σας ενδιαφέρουν
Επικοινωνήστε μαζί μας για ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή σας.

 Δίδακτρα στην Αγγλία

Για σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία σας εξασφαλίζουμε φοιτητικό δάνειο 

Δίδακτρα 

Τα Πανεπιστήμια της Αγγλίας, είναι πλέον σε όλους γνωστό,  ότι από το Ακαδημαϊκό έτος 2012-2013  τριπλασίασαν τα δίδακτρα που χρεώνουν στους Βρετανούς,  αλλά και στους Ευρωπαίους Φοιτητές. Τα δίδακτρα για όλες τις Σχολές φτάνουν περίπου τις 8500-10000 λίρες το χρόνο. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό για τους υποψήφιους Έλληνες φοιτητές . Μέχρι το 2011 τα Πανεπιστήμια προτιμούσαν τους φοιτητές από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης διότι οι Ευρωπαίοι πλήρωναν πολύ χαμηλά δίδακτρα. Τώρα δεν έχουν λόγο τα Πανεπιστήμια να προτιμούν τους υποψηφίους εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ( overseas ) έναντι των Ευρωπαίων.  Οι Ευρωπαίοι φοιτητές θα πληρώνουν πλέον υψηλά δίδακτρα στα Πανεπιστήμια.

Δάνειο

Τα Πανεπιστήμια θα πάρουν τα δίδακτρα τους μέσω ενός μηχανισμού δανειοδότησης των φοιτητών.  Τα δίδακτρα για τους Ευρωπαίους φοιτητές πληρώνονται στο Πανεπιστήμιο απ'' ευθείας από  μια τράπεζα φοιτητικής δανειοδότησης . Ο φοιτητής κάνει μια αίτηση σε μια υπηρεσία στην Αγγλία ( σας βοηθάμε εμείς στη διαδικασία αυτή) και η student loan company δανειοδοτεί τον φοιτητή. Το δάνειο αυτό αρχίζει να αποπληρώνεται όταν ο φοιτητής αποφοιτήσει από την Σχολή, δηλαδή μετά από 5-6 χρόνια.

Τρόπος αποπληρωμής του δανείου.

Όταν ο πρώην φοιτητής και νυν επαγγελματίας δηλώσει στην φορολογική του δήλωση πάνω από 21.000 λίρες τον χρόνο, δηλαδή περίπου 26.000 ευρώ το χρόνο τότε αρχίζει η αποπληρωμή. Τότε θα δώσει 9% πάνω από το όριο των 21.000 ευρώ. Αν δηλαδή δηλώσει 22.000 λίρες το χρόνο τότε θα δώσει μια δόση αποπληρωμής περίπου 20 ευρώ τον μήνα. Ασήμαντο ποσόν για κάποιον που δηλώνει εισόδημα 25.000 ευρώ το χρόνο !!!!!! Και το σπουδαιότερο: Αν περάσουν 30 χρόνια από τον Απρίλιο του έτους που αποφοιτήσατε και δεν έχετε  αρχίσει την αποπληρωμή του δανείου, τότε το δάνειο παραγράφετε. Οι σπουδές στην Αγγλία  πλέον είναι  σχεδόν  ( για να μην πούμε ΕΝΤΕΛΩΣ  )  ΔΩΡΕΑΝ.


Πληροφορίες σχετικά με το δάνειο πατήστε   εδώ 

student finance england 

Οι αντίστοιχες ιστοσελίδες είναι

https://www.gov.uk/student-finance
 
http://www.saas.gov.uk/


Δίδακτρα στη Σκωτία 

Στη Σκωτία οι σπουδές είναι εντελώς δωρεάν για τους Ευρωπαίους φοιτητές, όμως οι αιτήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου  για εισαγωγή τον Σεπτέμβριο.

 

100% Επιτυχία

Ιατρικη στην Ιταλία

Disclaimer: Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι για γενική ενημέρωση και μόνο.
Προσπαθούμε να ενημερώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας, όμως οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρέχεται από τους αρμόδιους φορείς

Copyright © 2018. Universal Σπουδές στο Εξωτερικό.
Website Design by CatLeapMedia.com